Breviks SK

En förening som håller i tiden

Breviks SK - En förening som håller i tiden

FANTASTISKT FISKE NÄR DET 40:E ”BREVIKSNAPPET” GENOMFÖRDES 14/2-16

Det kom hela 102 st till det 40:e ”Breviksnappet” som arrangerades den 14/2-16. Det har aldrig dragits upp så många abborrar på 40 år. Det blev rekord på segervikten som noterades på 8875g och som tillhörde hemmahoppet Mats Jonsson som vann seniorklassen. SonenKarl Milde var inte sämre han när han vann yngre juniorklassen.I herrveteranklassen blev det 4-dubbelt Åmotfors med Karl-Olov Magnusson som vinnare på 4604g. Glädjande var att det fanns flera knattar och juniorer med än vad det varit senast åren. Största fisken fick Daniel Malmqvist från SFK Vasa/Filipstad som fick en ”borre” på 887g Mera om resultaten kan du inom det snaraste läsa under Breviksnappet på denna sida där alla resultaten finns med.

Category: Uncategorized