Klubbhuset

foto: Kjell Gustafsson

En nyrenoverad lokal

Under fjolåret och året har den äldre delen av klubbhuset fått en rejäl uppfräschning. Både pingislokalen och köket är nymålade. Mycket av elen är bytt och kompletterad. En diskmaskin är installerad och vatten finns från en nyborrad brunn. Det finns köksutrustning för att klara 40-50 gäster.

Gymmet är en helt ny lokal. Där finns utrustning för att bedriva en allsidig träning, bl a roddmaskin, stakmaskin, träningscyklar, skivstång med olika vikter och hantlar. En 65-tumsvecka är monterad på vägen och med den har du tillgång till bl a SVT-play och Youtube. Du kommer åt olika träningsprogram via denna resurs.

Vill du träna pingis

Vill du träna bordtennis i klubbhuset på tider som passar dig. Villkoren är att du är medlem i BSK och har ett giltigt nyckelkort. Kortet köper du hos Anna Nolander. Det kostar 50 kronor och ger behörighet att passera ytterdörren och dörren till pingissalen. Observera att nyckelkort till gymmet inte ger denna behörighet. Skicka ett SMS till Kjell 070-3129503 och ange tiden du vill träna. OBS all inpassering med ditt nyckelkort loggas i vårt larmsystem.

Vill du hyra klubbhuset

foto: Kjell Gustafsson

Vill du hyra klubbhuset – hör av dig till Peter Nolander (peter@brevikssk.se, 070-5562987). Pris för ett dygns hyra – medlem: 500 kronor, övriga 1 000 kronor

Utrustning i köket

Tallrikar,glas och bestik för ca 50 pers
Grytor och uppläggningsfat
Diskmaskin
Coffee Queen-bryggare med dubbla termosar
Indraget Färskvatten

Övrig utrustning i klubbhuset

Det finns en projektor i taket för film/tv mm. Styrs via HDMI-kabel från laptop.
I förrådet finns en större kolgrill att använda. Bord och stolar för ca 50 personer.
Inglasad veranda med infravärme
Fiberanslutning med trådlös router. Användarnamn och lösenord finns på anslagstavlan i köket.

Om du hyrt lokalerna – instruktioner för städning

Dammsug de lokaler du använt. Våttorka golven. Borsta golvet i altanen om den har använts.

Diska det som du använt och ställ tillbaka porslinet på dess plats i skåpen. Du kan använda diskmaskinen. Instruktioner för den finns på bänken.

Om städning och diskning inte anses godkänd, kan vi debitera en avgift på 300 kronor.