Träningslokal för medlemmarna

created by dji camera

Under 2021 kunde vi inviga vår nya träningslokal. Det var en högtidlig stund när kommunalrådet i Arvika kommun Peter Söderström (S) klippte bandet.

Träningslokalen finns i ett nybygge i klubbhusets norra del där det förutom själva träningslokalen också finns en handikappanpassad toalett och dusch. Gymmet har träningsutrustning av olika slag och också en 65-tums-TV där du kan ta del av olika träningsprogram.

Det var en stor investering för den lilla klubben. Klubben satsade omkring 200 000 men den största delen svarade ett EU-stöd för och pengar från RF Sisu (Värmlandsidrotten) och Arvika kommun.

Träningslokalen är öppen för Breviks SK:s medlemmar med gymkort som man skaffar hos klubbens kassör. Gymkortet i form av ett familjekort kostar 1 200 för helår och för enskild medlem 750 kronor. Tillkommer själva plastkortet 50 kronor. Du löser gymkort hos vår kassör Anna Nolander (kassor@brevikssk.se) telefon 070-6823958.

Du måste vara minst 15 år för att använda gymmet utan att ha någon vuxen med dig. Medlemskap i Breviks SK är också ett krav.

Gymmet tillgängligt mellan 05.30 och 23.00 varje dag.