Succé för Föreningskampens start

141 startande kom när Föreningskampens första aktivitet inleddes på onsdagskvällen vid klubbhuset i Brevik. Det handlar om att gå, jogga eller spring. Det gäller att samla så många som möjligt under en timme. Två banor var upplagda för deltagarna – en på drygt en kilometer och den andra på dryga 500 meter. Ett varv på den långa gav tre poäng, på den korta en poäng.

Fantastiskt intresse, konstaterade Peter Nolander som var ansvarig i Breviks SK. Åmotfors IF hade anmält 50 deltagare.

Sju föreningar deltar i Föreningskampen – Arvika IS, Breviks SK, Jössefors IK, Köla AIK, Stavnäs IK, Åmotfors IF och Älgå SK. Det var bara Stavnäs IK som inte hade någon deltagare på plats denna kväll.

Det var ett underbart väder denna kväll, kanske därför som det lockade så många, summerade Breviks SK:s ordförande Sune Håkansson när kvällens aktivitet höll på att avslutas. Fantastiskt jobb de gjort Anna och Peter Nolander som haft huvudansvaret för arrangemanget.

/

Det finns fler bilder från Föreningskampen. Klicka här för att se dem i vårt galleri.